Kronsoft Center

Kronsoft Center este o clădire de birouri modernă, de tip P + 6E, finalizată în toamna anului 2017. Stilulul arhitectural se continuă în amenajarea interioară a clădirii. Multe dintre interioare sunt de tip open space, iluminate natural, cu ferestre din tâmplărie de aluminiu.

Am considerat că unui astfel de spațiu i se potriviște mobilier realizat la comandă în stil modern, cu influențe scandinave, adaptat perfect spațiului căruia îi este destinat. Simplitatea este reflectată de aproape toate aspectele și în toate părțile interiorului. Liniile simple și curate care definesc mobilierul sunt prezente și în decorațiuni și accesorii. Pe alocuri, asimetrice, cu inserții de material, liniile dau continuitate și eleganță spațiului. Culorile sunt simple și naturale, fără texturi extravagante. Materialele folosite pendulează între natural și artificial, fără combinații șocante sau abstracte.

Întreg spatiul emană prin mobilierul său confort, lumină și deschidere. Pentru că vorbim de birouri, acestea sunt caracteristicile esențiale pentru ca o echipă să muncească productive și cu placere.