Limba: Romana | English
Mobila de bucatarie Mobila la comanda Mobila de bucatarie clasica Mobila la comanda Mobilier pentru living Mobila de restaurant Mobila de birou
Firmă certificată ISO 9001 şi ISO 14001. Proiect investiţional - 2014 - cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Mobilă lemn masiv

Fie că este vorba de mobilier pentru casă, hotel, showroom sau birou, lemnul masiv îi oferă fiecărei piese o notă de lux şi eleganţă prin textura, culoarea şi frumuseţea materialului.

Pe lângă ambietul plăcut pe care acesta îl creează, lemnul masiv este foarte rezistent în timp. Astfel vă puteţi bucura mult timp de unicitatea ambientului creat de mobilierul din lemn masiv.

Pe lângă producţia mobilierului din PAL şi MDF, realizăm şi mobilă din lemn masiv de înaltă calitate şi foarte rezistentă datorită furnizorilor de materie primă atent aleşi, profesionalismului echipei şi standardelor clar stabilite vizavi de calitatea produselor finite.

Caracteristici lemn masiv

Lemnul este împărţit în două categorii în funcţie de maleabilitatea sa: de esenţa tare sau moale. Cel de esenţă tare este dur şi foarte rezistent în timp. Al doilea este flexibil, oferindu-i posibilităţi variate de prelucrare.

Lemnul de esenţă tare este cel mai des întâlnit şi este obţinut din copaci care iarna îşi pierd frunzele, ca frasinul, cireşul, arţarul, stejarul, nucul sau mahonul.

Cel de esenţă moale este obţinut din coniferi ca bradul sau pinul.

Birou:

Adresa: str. Calea Feldioarei, nr. 62, Brasov, Romania
E-mail: mobistarsrl @ gmail.com
Mobil: 0784 204 985

Mobistar SRL © 2013

Website developed by Brandster.