Limba: Romana | English
Mobila de bucatarie moderna Mobila de dormitor matrimonial Mobila dressing Mobila de bucatarie moderna Mobilier pentru dormitor de tineret Mobila de restaurant Mobila de showroom
Firmă certificată ISO 9001 şi ISO 14001. Proiect investiţional - 2014 - cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Mobilier din PAL şi MDF

Mobilierul ideal este acela care completează esteticul camerei şi creează un ambient personal confortabil, cu o durată lungă de viaţă garantată de materiale şi modul în care acesta este realizat.

Ştim că aspectul mobilierului este un factor esenţial în alegerea acestuia, de aceea punem accentul pe piese unicat rezistente în timp.

Pentru a asigura calitatea produsului finit, echipa noastră foloseşte doar materie primă de la cei mai bine aleşi furnizori. Astfel, piesele de mobilier din PAL şi MDF sunt realizate la cele mai înalte standarde.

Caracteristici PAL şi MDF

PAL (Placă aglomerată lemnoasă) - este un material tri-strat pe bază de lemn obţinut prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi înalte şi sub presiune, utilizând răşini sintetice ca agent de legătură.

MDF (Placa fibrolemnoasă de densitate medie) - este un material pe bază de lemn obţinut prin presarea fibrelor lemnoase, cu adaos de răşini sintetice, sub presiune mare şi la temperaturi ridicate. Materialul rezultat are densitate si compoziţie omogene de-alungul întregii plăci fiind mai rezistent la umiditate decât PAL-ul.

Astfel, recomandăm mobilier din PAL pentru dormitor, dressing, living, showroom, laboratoare şi cabinete medicale. Pentru camere cu umiditate ridicată însă, precum bucătăria sau baia, este mai potrivită utilizarea mobilei din MDF, cu rezistenţă şi densitate sporită.

Birou:

Adresa: str. Calea Feldioarei, nr. 62, Brasov, Romania
E-mail: mobistarsrl @ gmail.com
Mobil: 0784 204 985

Mobistar SRL © 2013

Website developed by Brandster.